lunes, 21 de junio de 2010

NOU IMPULS DEL TURISME LOCAL DE BANYERES DE MARIOLA AMB ÀUDIO GUIES

Les regidories de Turisme i Modernització i Noves Tecnologies posaran en marxa el sistema d'àudio guies per a la promoció del turisme local que comprendrà tota l'oferta museística , els principals edificis històrics i religiosos i la Ruta dels Molins, segons ha comunicat el regidor portaveu de l'Ajuntament Ramón Albero.

Amb la finalitat de fer realitat este projecte, l'Ajuntament comptarà amb una subvenció de 8.449,27 € concedida per la Conselleria de Turisme per a un import total de 12.180 euros. L'actuació a desenvolupar consistirà en la instal·lació d'antenes i emissors bluetooth per a la descàrrega gratuïta de la informació en els telèfons mòbils dels usuaris les 24 hores del dia, així com la programació del software de les àudio guies estant disponible la informació en castellà, valencià i anglés.

Les antenes tindran un abast de 30 metres, pel que tota persona que s'acoste a elles podrà rebre un missatge en el seu mòbil indicant-li la possibilitat de poder-se descarregar les àudio guies. Per a Albero, “amb esta iniciativa es posa en marxa un nou canal d'informació per a la difusió del turisme en la nostra població amb el valor afegit de la promoció posterior dels recursos turístics de Banyeres, ja que el visitant podrà conservar esta informació i fer l'ús que estime convenient en el seu lloc d'origen”.

No hay comentarios: